ALARMES A GIRONA I LA COSTA BRAVA PER CASES I NEGOCIS

Alarmes i sistemes de seguretat a Girona i la Costa Brava. Realitzem tot tipus d’instal·lacions de sistemes de seguretat amb connexió permanent a central receptora d’alarmes les 24 hores

INSTAL·LACIÓ D’ALARMES A GIRONA I LA COSTA BRAVA

Instal·lem alarmes i sistemes de videovigilància per a cases, urbanitzacions i empreses a tota la provÍncia de Girona i la Costa Brava.

Instal·lacions i manteniment d’alarmes cablejats i sistemes de seguretat, amb projectes personalitzats per a la seva llar o negoci, a tota la província de Girona i la Costa Brava.

ALARMES PER EMPRESES A GIRONA

Oferim la millor solució per protegir la teva inversió a Girona, amb projectes personalitzats en alarmas per al teu negoci, en comerços, restaurants, establiments, indústries i grans superfícies.

ALARMES PER URBANITZACIONS A LA COSTA BRAVA

Realitzem instal·lacions d’alarmes en comunitats i urbanitzacions a tota la Costa Brava, reduint els costos d’instal·lació per a la protecció de tots els veïns d’una comunitat o urbanització.

ALARMES AMB SISTEMES D’ANÀLISIS DE VÍDEO

Alarmes amb sistema d’anàlisi de vídeo per a negocis i residències: màxima seguretat amb connexió permanent a central d’alarmes 24 hores, reducció de taxa de falses alarmes a nivells del 0%.

CÀMERES DE VIGILÀNCIA D’ÚLTIMA GENERACIÓ
Instal·lació de sistemes de càmera i videovigilància d’alta definició, per a la llar o negoci, per a interiors o exteriors amb IP, càmeres dual tèrmiques per a anàlisis intel·ligent de detecció d’intrusió.

VIGILA CASA TEVA DES DEL MÒBIL, TABLET O PC

Supervisa el teu sistema de seguretat d’alarma en qualsevol lloc i en qualsevol moment, rep notificacions sobre successos ocorreguts del seu sistema de Seguretat.

NECESSITES UNA ALARMA PER LA TEVA SEGONA RESIDÈNCIA A LA COSTA BRAVA?

Contacta amb nosaltres i trobarem la millor solució per a la protecció de la teva segona residència, amb un projecte de seguretat específic i personalitzat.

ALARMES PER A SEGONA RESIDÈNCIA COSTA BRAVA

TARIFES ESPECIALS D’ALARMES PER LA TEVA RESIDÈNCIA A LA COSTA BRAVA.

Protegeix la teva segona residència amb els nostres sistemes de seguretat. Controla i supervisa la teva residència amb càmeres i vídeo verificació i monitoratge del teu sistema de seguretat.

EMPRESA D’ALARMES I SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA A PALAFRUGELL

DKJ Seguretat és una empresa d’alarmes i sistemes de videovigilància a Palafrugell. Oferim el servei d’instal·lació d’alarmes i altres serveis de seguretat a tota la província de Girona i la Costa Brava.
Oferim solucions personalitzades i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

MÉS DE 22 ANYS D’EXEPERIÈNCIA, CONFIA AMB NOSALTRES

Tenim més de 22 anys d’experiència en instal·lacions de càmeres de seguretat i sistemes de videovigilància.
Oferim serveis d’alarmes inteligents amb sistems de verificació permietral d’última generació per donar la màxima qualitat.

ESTÀS PENSANT EN PROTEGIR LA TEVA LLAR AMB UNA ALARMA?

Escriu-nos i parlem per torbar la millor solució en seguretat