“El més important, és saber que els teus estan protegits pels millors professionals”

LA TECNOLOGIA I LA SEGURETAT S’UNEIXEN PER GARANTIR
LA TEVA TRANQUIL·LITAT A CASA I AL TEU NEGOCI

Perquè la nostra seguretat ens importa, adaptem els nostres sistemes de seguretat a les necessitats de cada client amb projectes personalitzats, amb integració en serveis de reconeixement facial, reconeixement de matrícules i domòtica.

ALARMES PER LA SEGURETAT D’HABITATGES I NEGOCIS

Tots els nostres sistemes d'alarma compleixen amb les UNE-EN 50130, 50131, 50132, 50133, 50136 i la Norma UNE CLC / TS 50.398

Alarmes que combina la flexibilitat i la màxima seguretat de sistemes cablejats amb la simplicitat d’una àmplia gamma de dispositius i perifèrics per a la protecció del seu negoci o habitatge. Els nostres sistemes de seguretat incorporen triple via de comunicació ADSL, IP i GPRS, amb connexió permanent a central receptora d’alarmes les 24 hores amb vídeo verificació d’intrusió.

EL TELÈFON MÒVIL COM A EINA DE CONTROL REMOT D’UN NEGOCI O UN HABITAGE

CONTROL D'ALARMA A TRAVÉS DE MÒBIL, TABLET O PC

Controla i supervisa el teu sistema de seguretat d’alarma en qualsevol lloc i en qualsevol moment. A la teva llar, en un viatge de negocis o de vacances, aquesta aplicació permet controlar i monitorar el sistema d’alarma de forma local i remota. Es poden obtenir notificacions sobre successos ocorreguts amb una integració d’aplicacions de domòtica a la seva llar o negoci.

PRESSUPOST PER LA INSTAL·LACIÓ D’ALARMA SENSE COMPROMÍS

El projecte d’un sistema de seguretat és una de les parts més importants, ja que ens permeten oferir solucions personalitzades per a la seva seguretat.