SOLUCIONS PER A LA GESTIÓ I SEGURETAT DEL SEU NEGOCI

No totes les situacions o necessitats són iguals, per això realitzem projectes de màxima seguretat i màxima eficiència per a la seva gestió diària al seu negoci, tant en control d’accessos, com en seguretat en prevenció d’incendis i en telecomunicacions.

CONTROL D’ACCÈS AMB RECONEIXEMENT FACIAL

TERMINAL DE RECONEIXEMENT FACIAL

Els terminals de reconeixement facial, ajuden a reconèixer la cara d’una manera més ràpida i precisa. Aquests equips permeten mitjançant un algoritme d’aprenentatge, optimitzar la gestió d’accessos a centres de treball, instal·lacions esportives, etc. Com a resultat, els terminals tenen una alta taxa d’èxit, que pot arribar a una precisió del 99% en menys de 0,5 segons.
Durant les hores punta, els terminals de reconeixement poden respondre en menys de mig segon, passant fins a 40 persones per minut.
incendis

MANTENIMENT I SISTEMES CONTRA INCENDIS PER A LA SEGURETAT EN NEGOCIS

Projectes personalitzats amb emissió de certificat final d'obra

Sistemes de detecció automàtica d’incendis, amb solucions de protecció contra incendis que permeten la ràpida localització automàtica de l’incendi en la seva fase inicial, amb l’objectiu d’evitar així els possibles danys causats a béns o persones.

instal·lacions i manteniment de sistemes de telecomunicacions